• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Shop de leukste trends

Accessoires groot of klein ze maken van je huis een echt thuis.
Door kleuren te gebruiken en te combineren komt je huis tot leven.

Shop de leukste trends

Van huis naar thuis.

Je huis inrichten begint meestal met de basis elementen als het bepalen van een kleur en stijl. Dit doen we al eeuwen zo en dit zal ook niet snel veranderen. Nu we de basis hebben gelegd is het tijd om van je huis een waar thuis te maken, dit doen we onder andere met woonaccessoires maar ook met raamdecoratie, wanddecoratie en vloerkleden.

Sfeer.

Iedereen wilt een gezellig huis hebben, je kunt sfeer op meerdere manieren interpeteren, denk bijvoorbeeld aan kussens op de bank, of het hoekje in de kamer waar een stel kaarsen gebrand word.

al deze elementen noemen we sfeer, maar wist je dat je met geur ook sfeer kan creëren? als je bijvoorbeeld met je geliefde op een winter avond op de bank zit zijn geuren als kaneel en warme kruiden echt een aanrader, op deze manier creëer je heel makkelijk een warme sfeer.

Kleur.

Veel mensen hebben moeite met kleur en gaan voor veilig en kiezen: wit, grijs, zwart en taupe. Dit zijn kleuren die vaak als veilig worden beschouwd. 

Maar juist het onverwachtse in waar, kleur in huis maakt je vrolijk en blij, combineer bijvoorbeeld goud met marine blauw en donker grijs met oker geel. Mocht het je niet lukken of heb je hier vragen over? stuur ons dan gerust een mail en we gaan je helpen ([email protected]