• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vazen & Potten

Vazen & Potten maken je interieur pas echt af! vaak zijn ze bedoeld om een mooie bos bloemen in te zetten. De vazen uit onze collectie hebben eigenlijk niets nodig en zijn een eye catcher in huis!

Vazen & Potten

Vazen.

Vazen zijn uitermate geschikt om bloemen in te zetten. Buiten bloemen om is het natuurlijk ook geweldig om hier een aantal mooie takken in te zetten, denk bijvoorbeeld aan Eucalyptus blad wat je laat drogen.

Fidrio vazen.

Troste dealer zijn wij van het prachtige merk Fidrio. Fidrio is een Nederlands bedrijf dat gevestigd is te Harmelen. De eigenaren van Fidrio zijn van origine vakbloemisten, toen de winkel uit zijn voegen begon te groeien hebben ze de keuze gemaakt om zich volledig te focussen om mond geblazen glas!

De collectie van Fidrio is uiteenlopend, zo zijn er verschillende collecties met allemaal een eigen  kenmerk. Alle Fidrio vazen zijn met hand gemaakt en kunnen en mogen dus afwijkingen hebben, alle vazen zijn uniek en 2 vazen zullen er dus niet hetzelfde uitzien.

Potten.

Potten worden gebruikt om planten in te zetten. Planten kunnen in een interieur echt niet ontbreken. Planten hebben een stress verminderende werking en helpen je om het huis te voorzien van zuurstof.

Let altijd op, negen van de tien keer zijn potten niet waterdicht, je kunt dit makkelijk verhelpen door een glazen vaasje of plastic bakje in de pot te zetten.