ASHLEIGH & BURWOOD AMBER LEAVES 250 ML

  1. Home
  2. AMBER LEAVES 250 ML

Maak een zonovergoten wandeling door de gevallen bladeren. Frisse, sprankelende bergamot en een nuance van jasmijn worden verwarmd met tonen van gloeiend amber en diep sandelhout.

€7,99
Merk:
ASHLEIGH & BURWOOD
EAN:
5033271025521
Voorraad:
Op voorraad

Productomschrijving

Maak een zonovergoten wandeling door de gevallen bladeren. Frisse, sprankelende bergamot en een nuance van jasmijn worden verwarmd met tonen van gloeiend amber en diep sandelhout.

Productinformatie:

Geurlampen zijn een ongelooflijk krachtige manier om je huis te parfumeren en hoeven daarom ook niet voor langere tijd te worden gebruikt. Voor de optimale balans tussen kamergeuren en geurgebruik, raden we aan om uw lamp ongeveer 20-25 minuten per keer te branden (een kamer van gemiddelde grootte is ongeveer 20m², dus dit komt overeen met ongeveer 1 minuut per m3). Je zult merken dat de geur in feite nog enkele uren achterblijft in de lucht. Als je de lamp langdurig brandt.

Brandtijd: 10 uur (20-25% langer met een kleine lamp)

Inhoud: 250ml

Geur: Bergamot, Amber, Sandalwood

Veiligheidsinformatie:

Bevat Isopropylalcohol. GEVAAR: Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Verwijderd houden van warmte, vonken, open vuur en hete oppervlakken. - Niet roken. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien aanwezig en gemakkelijk te doen. Ga door met spoelen. Inhoud / verpakking afvoeren naar goedgekeurde stortplaats, in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften. Bevat (Ethoxymethoxy) cyclododecaan, dl-limoneen (racemisch). Kan een allergische reactie veroorzaken.

 

                                                                   

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »