• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Countryfield decoratie

€14,99 €9,99
+

Countryfield decoratie

Hoe decoreer ik mijn huis in landelijke stijl?

Een huis in landelijke stijl decoreren is ontzettend leuk als je van gezelligheid en een warme sfeer in huis houdt. De stijl brengt je terug naar een tijd waar alles nog eenvoudig was. Dat gezegd hebbende, is en blijft een landelijke stijl altijd verrassend. Om te voorkomen dat je interieur te kitscherig oogt, moet je ervoor zorgen dat er een evenwicht blijft tussen het heden en het verleden, wat je gemakkelijk kan bereiken met decoratie van countryfield. Het interieur moet schoon, stijlvol en een warm gevoel geven. Wat heel belangrijk is, is dat de stijl verbonden blijft met de natuur, maar uiteraard ook niet volgepropt met gedroogde bloemen. Om je op weg te helpen, hebben we hieronder enkele tips verzameld.

Praktijkregels

Oorspronkelijk waren boerderijen versierd met dingen die nuttig waren en praktisch in gebruik. Tegenwoordig wordt meer aandacht besteed aan speciale en unieke decoratie in landelijke stijl. Maar uiteindelijk zou het decoreren niet veel geld mogen kosten. Een huis dat in deze stijl is ingericht, omvat bijvoorbeeld tweedehandsmeubelen en eenvoudige en leuke dingen die je vaak op de vlooienmarkt kunt vinden. Dit alles in combinatie met nieuw aangekochte meubelen of decoratie. Oude werktuigen die gebruikt werden op een boerderij ogen bijvoorbeeld prachtig als ze gecombineerd worden met items in roestvrijstaal.

Landelijke huizen moeten er uitzien alsof het leven er nooit heeft stilgestaan. Dat alles perfect bij elkaar past, is vaak ongezien. De inrichting van je huis zou er niet mogen uitzien alsof het allemaal in dezelfde winkel is gekocht. Je meubels en decoratie moet dus overal vandaan komen. Het maakt niet uit in welke stijl en uit welk materiaal ze zijn vervaardigd. Dit is nu net wat een deel van de landelijke charme is. Door countryfield decoratie te kopen, vul je al heel wat van je verlangens en verwachtingen in.

Maak het niet te kitscherig

Mensen maken vaak de fout om te overdrijven, waardoor hun inrichting echt kitscherig gaat worden. Schilderijen overladen met zonnebloemen, behangpapier bedekt met fruit of boerderijdieren, bedrukte stoffen met nog een dozijn andere bloemsoorten, enz. Zelfs al vind je alle items mooi, op die manier laat je je interieur alleen maar ouderwets lijken. Uiteraard is het belangrijk om je interieur te vullen met dingen die je leuk vindt, maar als je gaat overdrijven, word je weggeleid van de landelijke stijl. Koop in plaats daarvan countryfield decoratie dat een unieke balans promoot tussen oud en nieuw.