• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ashleigh & Burwood home fragrance

Geurlampen zijn een ongelooflijk krachtige manier om je huis te parfumeren.
Geuren worden niet gemaskeerd, de lucht word gezuiverd na het zuiveren zal er een heerlijke geur, in de ruimte waar de brander staat achterblijven

Ashleigh & Burwood home fragrance

Waarom geur essentieel is bij een interieurontwerp

Een interieurontwerp moet zoveel mogelijk van onze zintuigen raken. Dit omvat het zien, horen, aanraken en ruiken. Wanneer een ruimte wordt voorzien, ontworpen en gemaakt met de bedoeling zoveel mogelijk zintuigen te intrigeren, zal de ruimte pas echt zijn volledige potentieel bereiken.

Geur, de meest krachtige link naar emoties en gevoelens, wordt vaak over het hoofd gezien en wordt pas recent strategisch verwerkt in interieurontwerpen. Als je er over nadenkt, heeft een geurende kamer de kracht om een bepaalde sfeer te creëren; wat betekent dat het selecteren van een geur die het best bij je ruimte past, net zo belangrijk is als het uitkiezen van meubels of kunst. Een geurlamp Ashleigh & Burwood brengt precies datgene in je interieur waarvoor het werd vervaardigd.

 

Voordelen van huisparfums

Geur heeft het vermogen om zo'n sterk effect op onze ervaringen te hebben, omdat het wordt verwerkt in de hersenschors van het limbische systeem van de hersenen, dicht bij het gebied waarin emoties, herinneringen en gevoelens worden opgeslagen. Om het simpel te zeggen, geuren veroorzaken emotionele reacties. Onderzoek heeft aangetoond dat we de eerste keer dat we een bepaalde geur ervaren, deze associëren met gebeurtenissen, mensen en emoties. Dus als je een geurende kamer betreedt, kunnen er twee dingen gebeuren: als de geur bekend is, worden oude herinneringen opgeroepen, mogelijk met een gevoel van nostalgie. Als de geur helemaal nieuw is, worden er nieuwe herinneringen gemaakt. Als een Ashleigh & Burwood geurlamp nieuw voor je is, maak je dan alvast klaar voor heel leuke en aangename nieuwe herinneringen.

 

Je interieur verrijken met aangename geuren

Wanneer je je interieur wilt verrijken met geuren, overweeg dan hoe het harmoniseert met de omgeving en zorg ervoor dat het een aanvulling vormt op de sfeer die je hebt opgebouwd via visueel ontwerp. Een Ashleigh & Burwood geurlamp kopen doe je op dezelfde manier als het uitkiezen van een meubelstuk. Het moet bij de rest van het interieur passen. Je wilt immers voorkomen dat de geur de hele kamer monopoliseert en mogelijk een onaangenaam gevoel veroorzaakt. En uiteraard wil je ook precies het tegenovergestelde vermijden en niet in staat zijn de gekozen geur te ruiken. Een Ashleigh & Burwood geurlamp biedt precies wat je zoekt.