TED SPARKS

21 Producten beschikbaar

Boost je welzijn met aangename geurkaarsen

Aromakaarsen worden gemaakt met essentiële oliën en hebben aromatherapeutische eigenschappen. Dit wil zeggen dat aromakaarsen, zoals de Ted Sparks kaarsen, gemaakt zijn voor het welzijn van lichaam, geest en ziel. Aromatherapie is een genezende werking die mensen eeuwenlang hebben gebruikt om energie te verkrijgen, stress te verlichten, de concentratie te verbeteren en pijn te beheersen. De geuren van essentiële oliën worden afgegeven om de zintuigen te stimuleren. Sommige aroma's kunnen de systolische bloeddruk zelfs verlagen. Kortom, aromakaarsen worden gebruikt, niet alleen voor hun aangename geuren, maar ook voor hun vermogen om onze stemming te veranderen en ons te helpen ons goed te voelen.

Geur is suggestief

Wie denkt er niet aan een geur die hen doet terugdenken aan een speciale herinnering? Het geheugen is erg verbonden met het reukvermogen. Geur roept ook heel wat prettige dingen op: bepaalde bloemen brengen ons bijvoorbeeld naar zandstranden van exotische eilanden, vanille roept een zoete lekkernij op, balsemspar een wandeling in het bos ... Je kunt een geurkaars kiezen om een goede herinnering op te roepen, maar kaarsen van Ted Sparks kunnen ook helpen om met je persoonlijkheid te pronken. Breng je zelfbeeld naar buiten door een geur te kiezen die representeert wie je bent.

Warm en vriendelijke sfeer

Of je nu alleen thuis bent, met je geliefde of met vrienden, een kaars is altijd warm en vriendelijk. Het is alsof de kleine vlam zweeft in je ruimte en je terugbrengt naar de tijd wanneer elektriciteit nog niet bestond. Samen met de aangename geur van Ted Sparks kaarsen is de sfeer in huis ronduit gezellig. Een geurkaars brengt meer dan ooit de garantie voor een plezierige ambiance en welzijn thuis. Geluk en comfort komen dan ook met alle kaarsen van Ted Sparks. Het is altijd leuk om naar iets te kijken, iets aan te raken, iets te horen of iets lekkers te eten. Maar we vergeten vaak hoe aangenaam het is om iets leuks te ruiken. Ted Sparks kaarsen kopen, gaat samen met een geparfumeerde reis in je eigen huis.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »