• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Industriële hanglamp

-9%
COUNTRYFIELD LAMP - BARBERA M DONKER GRIJS
€164,99 €149,99
+

Industriële hanglamp

De opkomst van een industrieel getint interieur

Of je nu een voorkeur hebt voor modern of vintage, industriële stijlverlichting kan je huis een extra dimensie geven. We bespreken enkele ideeën die je zullen helpen om een industriële stijl bij je thuis te brengen. Een industriële verlichtingselementen, zoals industriële hanglampen, kunnen een voordeel toevoegen aan je huis. Hier zijn enkele manieren om dat te bereiken.

Welk soort verlichting kiezen?

Het uiterlijk en de inrichting van een kamer moeten in gedachten worden gehouden bij het kopen van industriele verlichting. De verlichting moet het meubilair en de decoratie van de kamer aanvullen. Als je het verkeerde element kiest, ziet de kamer er vreemd uit en zal het geheel ook storend werken. Ook de maat is van belang. Kies het juiste formaat van je industriële hanglamp op basis van de grootte van de kamer. Voor een grote kamer, bijvoorbeeld een woonkamer, is een kroonluchter beter dan een lamp of lantaarn. Kroonluchters geven een chique uitstraling aan de kamer. Ze zorgen ook voor gelijkmatige verlichting van de hele kamer; een effect dat je niet zou krijgen als je meerdere lichten gebruikt. Kies ook de maat van de kroonluchter afhankelijk van de hoogte van het plafond. Als je een heel hoog plafond hebt, opteer dan voor een laaghangende kroonluchter.

Voor een kleinere kamer doet een hanglamp met industrieel effect het betere werk. Deze kunnen in meerdere delen van de ruimte worden gemonteerd. Op deze manier kun je ook alleen die lichten gebruiken die nodig zijn. Hierdoor kan je energie besparen en ook die enorme elektriciteitsrekening verlagen. Voor een slaapkamer of voor werkruimtes, passen kleine lampen perfect bij elkaar. Als je rustieke verlichting wilt gebruiken voor de buitenkant van je huis, kun je een lantaarntje gebruiken. Dit geeft het huis een zeer robuste uitstraling

Industriële hanglamp online kopen

Het is niet zo moeilijk om een industriële hanglamp online te vinden. Net zoals je naar je plaatselijke interieurwinkel zou gaan, zoek je eerst naar een leuke winkel waar je jouw bestelling online plaatst die nadien netjes en met zorg aan huis zal worden geleverd. Meestal betaal je verzendkosten, maar je hoeft dan ook niet zelf naar de winkel te rijden.