Janzen Home & Body

Over JANZEN

Hoe is Janzen ontstaan?
Janzen is gevonden naar aanleiding van een bezoek aan de Zuid-Franse plaats Grasse, Hier word vrijwel elke geur gemaakt en gevonden, Grasse staat ook wel bekend als de parfum stad.Het idee van Janzen was om de rijke en dure geuren voor iedere bereikbaar te maken, hierom zijn ze begonnen om bepaalde ingrediënten met elkaar te combineren, Door de aanwezige geuren en kleuren ontstond een geheel nieuw product genaamd JANZEN 
 
De eerste geur komt uit 2010!
De unieke geuren en geur combinaties maken dat Janzen een uniek merk is geworden, wat begon met alleen huis parfums is inmiddels uitgegroeid tot een waar assortiment voor body, haar, huis en auto, er is dus overal aan gedacht.

Janzen geniet van de momenten van blijdschap...

 

de geuren van Janzen

Grey 04
Cedar & Sandalwood
Grey 04 is een parfum gebaseerd op houtachtige noten als hars en Australisch sandelhout. De touch van teakhout en guayacan maken deze geur helemaal af. Deze frisse, eigenzinnige geur past perfect bij zowel man als vrouw. 
 
Black 22
Bergamot & Tonka Beans
Black 22 is een geur met een stoer accent, de warme kruiden van bergamot ruik je duidelijk en de tonkabean maken het dat de black een geheel eigen karakter krijgt.
wij raden de geur aan voor de man, maar... black 22 is ook vaak favoriet bij de vrouw! 
 
Blue 33
Patchouli & Blue Cedar
Blue 33 zal voor heel veel mensen een echte parfum geur zijn. door de toevoeging van patchouli zullen veel mensen zeggen dit herken ik! de blue cedar geeft een fris accent terwijl de patchouli zorgt voor een warm effect. de geur word voornamelijk door vrouwen gebruikt.
 
Fuchsia 69
Jasmine & Ylang-ylang
Fuchsia 69 is een geur die geuren bevat van onder andere Jasmijn, Gardenia & Anjer, over het algemeen zijn dit wat zwaardere geuren. de geur is dus goed waarneembaar, door de toevoeging van Ylang-Ylang word de geur vaak gebruikt door oudere dames.
 
Orange 77
Fresh Rose & Mandarin
Orange 77 is een frisse geur. de geur van mandarijn en rozen zorgen ervoor dat deze combinatie vrolijk is. De geur bevat naast roos en mandarijn ook een mespuntje: Kokosnoot, sandelwood en sandalwood. de geur word voornamelijk gebruikt door vrouwen.
 
Sky 11
Blue Musk & Cardamom
Sky 11 is een gedurfde combinatie, want meng blue musk maar een met kardemom! 
de geur is uitgesproken door zijn combinatie deze zoete stoere geur is een combinatie die vaak door manen & stoeren vrouwen gekozen word.
 
Earth 46
Green Amber & Leatherwood
Earth 46 een warm kruidig luchtje, de geur met onder andere leer en amber is een stoere combinatie. de geur word over het algemeen door mannen gebruikt.
 
Coral 58
Exotic Flowers & Saffron
Coral 58 is een warme geur voor zowel man als vrouw de geur van Exotic Flowers en Saffron zorgt voor een krachtige en warme geur, de geur word veel gebruikt door man en vrouw.
 
Sun 81
Lemon & Yellow Iris
Sun 81, de naam verraad het al dit is een echte zomer geur. de geur van Lemon zorgt voor een fris gevoel, de iris zorgt voor het bloemige effect en samen zorgen de twee voor een zomers gevoel.
 
Skin 90
White Lily & Cherry Blossom
Skin 90 is de perfect combinatie deze echte dames geur is een treffer voor jong en oud. de kersenbloesem zorgt voor de fris zoete geur en de witte lelie zorgt voor het bloemige effect.
de geur word voornamelijk door vrouwen gebruikt.