TED SPARKS MAGNUM - WHITE - BERGAMOT & SANDALWOOD

  1. Home
  2. MAGNUM - WHITE - BERGAMOT & SANDALWOOD

TED SPARKS - MAGNUM - WHITE - BERGAMOT & SANDALWOODWarm en langdurig ruikend sandelhout, versterkt met zacht activerende geuren van citrus. Jasmijn en vanille balanceren deze geur.

€24,99
Merk:
TED SPARKS
EAN:
8718781475673
Voorraad:
Op voorraad

Productomschrijving

MAGNUM WHITE - BERGAMOT & SANDALWOOD

Warm en langdurig ruikend sandelhout, versterkt met zacht activerende geuren van citrus. Jasmijn en vanille balanceren deze geur.

De Metallic Collection bevat kaarsen en diffusers met een prachtige metallic finish en een fijne geur waardoor ze in ieder interieur passen. De geuren zijn verkrijgbaar in een diffuser en kaarsen in twee maten. 

Verpakking
De magnum white heeft een gewicht van 1400 gram en beschikt over 3 katoenen lonten, de kaars heeft een minimale brandtijd van ongeveer 50 uur.
De kaars word geleverd in een prachtige geschenkdoos
 
Gebruik van uw kaars
  • Lees onderstaande tips voor het optimaal branden van uw kaars. 
  • Om de levensduur van uw kaars te verlengen is het van belang dat de kaars pas gedoofd wordt wanneer het oppervlak volledig is gesmolten. 
  • Onze kaarsen branden het best wanneer zij minimaal 3 uur achtereenvolgend kunnen branden. Zorg er zeker bij de eerste branden voor dat het oppervlak volledig vloeibaar is voor de kaars gedoofd wordt.
  • Knip voor elk gebruik de lont af tot 0,5 centimeter boven de was.
  • Zorg ervoor dat u de kaars niet plaatst in een luchtstroom dit kan ervoor zorgen dat de kaars niet gelijkmatig opbrandt of dat deze gaat walmen. 
  • Reinig regelmatig de binnenkant van het glas om roetvorming te voorkomen.
  • Doof de kaars wanneer er slechts 1 centimeter was over is. Warmte tegen de onderkant van het glas kan het glas laten barsten.
  • Plaats de lonten op hun oorspronkelijke plaats voordat de was is uitgehard.

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »