Coranavirus & Verzenden
0
Sluiten

Wij helpen je graag met zoeken.

Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

Help mij kiezen

Hanglampen

Tips voor het creëren van een moderne landelijke stijl

Een landelijke inrichting voegt dankbaarheid en warmte toe aan onze huizen. Met een paar kleine of zelfs grote rustieke details, gecombineerd met moderne meubels, zal de resulterende gezellige uitstraling ook een flinke portie persoonlijkheid hebben. Hier zijn enkele tips om een p... Toon meer

Merken

Prijs

-
4 Producten

Hanglampen

Tips voor het creëren van een moderne landelijke stijl

Een landelijke inrichting voegt dankbaarheid en warmte toe aan onze huizen. Met een paar kleine of zelfs grote rustieke details, gecombineerd met moderne meubels, zal de resulterende gezellige uitstraling ook een flinke portie persoonlijkheid hebben. Hier zijn enkele tips om een perfecte mix van de rustieke en moderne stijl te maken.

Creëer een gevoel van ruimte

De grote boerderijen van weleer stonden bekend om hun ruime kamers. Als je kamers middelgroot zijn, gebruik dan optische illusies. Kies lichte kleuren en hang spiegels op. Het gereflecteerde licht geeft een ruimere indruk van de ruimte. Het verwijderen van scheidingen tussen ruimtes en het kiezen van één vloerbedekking voor de hele ruimte geeft een illusie van continuïteit. Plaats onopvallende meubels en speel met contrasten om een balans te vinden. Om het geheel af te maken, opteer voor een landelijke hanglamp om de ruimte te verlichten.

Kies voor ruwe materialen

De charme van de ouderwetse materialen is terug! Tweedehands meubilair, natuurlijke materialen en grondstoffen en een hanglamp in landelijke stijl om het geheel te verlichten, voegen diepte en persoonlijkheid toe aan je inrichting. Gebruik natuursteen, hout of zelfs beton voor muren en vloeren. Je kunt in elke kamer van het huis ook glazen meubels plaatsen. Mengstijlen zijn nu op heel wat plaatsen te verkrijgen en het resultaat is vaak verrassend.

Opteer voor eenvoud

De kunst van een modern landelijk ontwerp is het vinden van de juiste mix van genres en spelen met de balans tussen beide. Niets wordt gewonnen door te veel rommel, integendeel, je moet opschonen en decoderen. Focus op eenvoud, zodat elk element opvalt. Sta open voor het introduceren van de natuur in je interieur. Meng natuurlijke materialen om meer ecologisch verantwoord te zijn en meng ze met meer esthetische elementen. Creëer een sobere, chique en casual look voor je interieur met de juiste verlichting en opteer om een landelijke hanglamp online te kopen. Vandaag kopen we bijna alles online en het voordeel is dat je hierdoor gemakkelijker kunt vergelijken en zelfs een nachtje kunt slapen over je aankoop.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »