• Producten leverbaar uit eigen voorraad!
 • Verzonden met PostNL
 • Producten duurzaam verpakt!

4.8132 Reviews

Nieuwe openingstijden!

Nieuwe openingstijden!

  Suggesties

  Disclaimer | Hermsen Sfeervol Wonen

  Placeholder

  Disclaimer

  Disclaimer voor www.hermsensfeervolwonen.nl / www.hermsensfeervolwonen.com

  Op deze pagina vindt u de disclaimer van www.hermsensfeervolwonen.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door Hermsen Sfeervol Wonen. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

  Intellectueel eigendom

  Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

  Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hermsen Sfeervol Wonen is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Hermsen Sfeervol Wonen.

  Geen garantie op juistheid

  Indien van toepassing:

  Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Hermsen Sfeervol Wonen te mogen claimen of te veronderstellen.

  Hermsen Sfeervol Wonen streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

  De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande medeling. Hermsen Sfeervol Wonen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

  Wijzigingen

  Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.hermsensfeervolwonen.nl op deze pagina.

   

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Hermsen Sfeervol Wonen 4.8 / 5 - 132 Reviews @ Google
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »