Verzenden & Retourneren

Verzenden:

Het verzenden van onze pakketten gebeurt met PostNL, de kosten hiervan bedragen €6,-. Bestelt u voor een bedrag van €100,- of meer, dan zijn de verzendkosten gratis. 

Wij proberen onze producten altijd op de dag van bestelling te verzenden, wat in de meeste gevallen betekent dat u het product de volgende dag in huis heeft. Wij zijn hiervan echter afhankelijk van de pakketdienst, deze kan oponthoud hebben door onvoorziene omstandigheden.
Mocht dit het geval zijn dan proberen wij u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen, dit doen wij altijd op het bij ons bekende e-mail adres. 

Retourneren:

Bent u toch niet helemaal tevreden met uw bestelde items? Het retour sturen van uw pakket is dan geen probleem, wij vragen u dan vriendelijk om ons een e-mail te sturen met de reden van retour. Wij verzoeken u vriendelijk om het pakket in originele verpakking aan ons terug te sturen.
Hebben wij uw pakket in goede orde ontvangen, dan ontvangt u binnen 5 werkdagen bericht van ons en wordt het geld op uw rekening teruggestort. 

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening.  

Het kan voorkomen dat een product niet volledig is, dat het is beschadigd of nooit is afgeleverd.
In dit geval vragen we u altijd direct, onder vermelding van het order- en/of factuurnummer, contact met ons op te nemen. 
 
Wij zijn bereikbaar per: 
E-mail: info@hermsensfeervolwonen.com
Telefoon: 0636526813 (09:00-22:00)
WhatsApp: 0636526813  (24/7)
 
 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »